Glasögon i Stockholm, på Östermalm

Glasögon för alla typer, sinnen och stunder…

Hos oss på Linskliniken på Östermalm i Stockholm har vi ett brett utbud av glasögon som täcker de allra flestas behov. Oavsett vad du arbetar med, hur din livsstil ser ut och vilka fritidsintressen så har vi glasögon som passar dig. Dessutom hjälper och stöttar vi dig i valet av glasögon och vid behov av våra andra produkter som vi erbjuder, till exempel linser.

Vi hjälper dig i valet av glasögon

Det blir allt vanligare att våra kunder kompletterar sina linser med ett par glasögon. Är du förkyld eller har allergiska besvär ska du undvika att använda dina kontaktlinser. Därför kan det vara bra att ha ett par glasögon i reserv. Skälen varierar och det är såklart din livsstil som avgör vad som passar dig bäst. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig för att komma till rätta med synen.

Hos oss på Linskliniken hittar du ett stort utbud av glasögon och solglasögon från ledande varumärken så som Lexington, Lindberg och Tom Ford. Men du hittar även glasögon i lägre prisklasser.

Våra glas kommer från Carl Zeiss AB.

Varmt välkommen in till oss på Linskliniken på Grev Turegatan 63 på Östermalm i Stockholm och fråga oss om råd eller kom in och prova våra glasögon. Väl mött!

 

Glasögon i stokcholm & östermalm